a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΜΗΔΕΙΟ ΚΗΠΟ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΔΑΦΝΑΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Μια ανάσα από την συνοικία μας, το Δαφνί, κρύβεται ένας κόσμος μαγικός κι εντελώς απρόσμενος,  με επιβλητικά δέντρα, βότανα, λίμνες με νούφαρα, λουλούδια σε όλα τα χρώματα. Ένας υπέροχος κήπος που διατηρεί την άγνωστη σε πολλούς ομορφιά του αττικού τοπίου και στολίζει την πόλη μας. Αναφερόμαστε στον Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους

Οι ξεναγήσεις, που γίνονται με ευθύνη του επιστημονικού προσωπικού του Ιδρύματος στους επισκέπτες, συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με την προστασία της Φύσης και βοηθούν στο να ανακαλύψει ο επισκέπτης τους κρυμμένους θησαυρούς και την πλούσια ιστορία που βρίσκεται στα μονοπάτια του κατάφυτου αυτού κήπου.

Το ΔΣ του συλλόγου μας εξασφάλισε για τα μέλη του, την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00,  ξενάγηση στον Βοτανικό Κήπο. 

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: haidaridafni@gmail.com 
                                      Μεϊμέτης Γιάννης: 696977957323
                                      Χανιωτάκης Γιάννης: 6976517404

Αξίζει να έρθετε, να ανακαλύψετε αυτόν τον Κήπο και να τον βάλετε στη ζωή σας!!
                                        


Μετά από την επίσκεψή μας στο Διομήδειο Κήπο και ώρα 14:00, Ο Πρόεδρος και το ΔΣ, προσκαλούν όλα τα μέλη, συμπολίτες και φίλους του Συλλόγου, να έρθουν στη Στέγη μας, Στέγη Πολιτισμού Δαφνίου, Βουλγαροκτόνου 20, Δαφνί, για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε προτάσεις και σκέψεις για τη συνοικία μας και για τον Σύλλογο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου