a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Δελτίο Τύπου της 12ης Μαΐου 2022

Την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Συλλόγου μας Αίτημα Συνάντησης με Δήμαρχο, ο Πρόεδρος κ. Μεϊμέτης Ιωάννης και μέλη του ΔΣ, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελο Ντηνιακό στον οποίο και έθεσαν μεταξύ άλλων τα κάτωθι αιτήματα:

α. Την άμεση λειτουργία γραμμής της δημοτικής συγκοινωνίας, η οποία θα συνδέει την περιοχή του Δαφνίου με το κεντρικό Χαϊδάρι και γνωστοποίησης του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

β. Την επιτακτική ανάγκη επανέναρξης λειτουργίας της Στέγης Πολιτισμού Δαφνίου με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

γ. Την υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων υπό την αιγίδα και οργάνωση του Δήμου Χαϊδαρίου στη Στέγη Πολιτισμού Δαφνίου και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της συνοικίας.

δ. Την άμεση γνωστοποίηση του σχεδίου “ΙΟΛΑΟΣ” του Δήμου Χαϊδαρίου που αφορά στις ενέργειες αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή του Δαφνίου, καθώς και το σχέδιο της οργανωμένης απομάκρυνσης των πολιτών σε περίπτωση που αυτό απαιτηθεί Αίτηση για Γνωστοποίηση Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης Εξαιτίας Δασικής Πυρκαγιάς.

Την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Συλλόγου μας Πρόσκληση σε Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαϊδαρίου. Τονίστηκε ιδιαίτερα το αίτημα των κατοίκων του Δαφνίου για την έγκαιρη εκτέλεση όλων των απαραίτητων δράσεων των εμπλεκόμενων φορέων που έχουν άμεση σχέση με την πρόληψη και την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δασικών πυρκαγιών και κυρίως την άμεση έγκριση και γνωστοποίηση του σχεδίου της οργανωμένης απομάκρυνσης των πολιτών σε περίπτωση που αυτό απαιτηθεί.

Ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στα ανωτέρω αιτήματα και ευχόμαστε σε όλους ένα ήρεμο και χωρίς καμία πυρκαγιά καλοκαίρι.

Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου