a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Διαδικτυακή Ομάδα Συμβουλευτικής Γονέων

 

Αξιότιμα μέλη, συμπολίτες και φίλοι.

Το ΔΣ του συλλόγου προτίθεται να διοργανώσει διαδικτυακή Ομάδα Συμβουλευτικής Γονέων παιδιών Προσχολικής και Σχολικής ηλικίας.

Οι ομάδες συμβουλευτικής γονέων έχουν βιωματικό και διαδραστικό χαρακτήρα και έχουν στόχο να ενισχυθούν τόσο οι γνώσεις και οι εμπειρίες των γονιών, όσο και η εμπιστοσύνη τους στο ρόλο τους.

Η ομάδα απευθύνεται σε γονείς με παιδιά ηλικίας (4-12) ετών με μέγιστο αριθμό δέκα (10)συμμετεχόντων και θα λαμβάνει χώρα διαδικτυακά μια φορά κάθε δεκαπέντε ήμερες, για δύο ώρες περίπου. Επιστημονική Υπεύθυνη της εθελοντικής αυτής δράσης είναι η εκπαιδευτικός - ειδική σύμβουλος ομάδας γονέων κ. Σαριγιάννη Ευαγγελία.

Προκειμένου να μπορέσει να επιτύχει το στόχο της η εν λόγω ομάδα, τα μέλη της δεσμεύονται να συμμετάσχουν σε όλες τις συναντήσεις και δεν υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθούν νέα μέλη στη διάρκεια των προγραμματισμένων συναντήσεων.

Παρακαλώ όπως δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ. 6976517404 ή στο haidaridafni@gmail.com μέχρι τις 04 Δεκεμβρίου 2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου