a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ

Αξιότιμα μέλη, συμπολίτες και φίλοι

Σε συνέχεια ανακοίνωσης του Δήμου Χαϊδαρίου για την έναρξη εγγραφών στα Τμήματα Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, το ΔΣ του Συλλόγου μας αιτήθηκε την ένταξη και της Στέγης Πολιτισμού Δαφνίου στους χώρους διεξαγωγής αυτών.

Προς τιμήν του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πετούσης ανταποκρίθηκε άμεσα στο εν λόγω αίτημα και μας γνώρισε πως σε ενδεχόμενο ενδιαφέρον και υποβολή αιτήσεων κατοίκων του Δαφνίου για συμμετοχή τους στα ανωτέρω Τμήματα, θα εξεταστεί η λειτουργία αντίστοιχων Τμημάτων στη Στέγη Πολιτισμού Δαφνίου (Βουλγαροκτόνου 20, πλησίον του Φαρμακείου).

Παρακαλούμε όσες και όσους επιθυμείτε να συμμετέχετε στα Τμήματα Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου όπως υποβάλετε αιτήσεις σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χαϊδαρίου Εγγραφές στα Τμήματα Πολιτισμού Δήμου Χαϊδαρίου, κοινοποιώντας την αίτησή σας και στο μέιλ του συλλόγου μας haidaridafni@gmail.com ή στο τηλ. 6976517404, προκειμένου να λάβει γνώση το Δ.Σ.

Επισημαίνεται ότι τα εν λόγω Τμήματα θα είναι ΑΤΟΜΙΚΑ λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του COVID-19.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου